Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:13:33 (inci-09) Nablussen Olde Hofweg Westervelde 038031 026831 Prio Middel Eenheid | Norg - TS 34-11 Brandweer Noordenveld Drenthe
vrijdag 23 februari 2018

Archief

Brand in keuken van woning in Meppel

Gemaakt: Zaterdag, 14 oktober 2017 20:38

MEPPEL – Aan het Ruskenstuk in Meppel is zaterdagavond brand ontstaan in een keuken. De brandweer kwam ter plaatse voor nacontrole.

 

De brand was ontstaan nadat een broodje in de oven was vergeten. De politie heeft met een brandblusser het vuur geblust.

Auto frontaal in botsing met tracktor

Gemaakt: Zaterdag, 14 oktober 2017 20:59

GASSELTE – In Gasselte op de Kostvlies is zaterdagavond een automobilist frontaal met een tractor on botsing gekomen.

 

Volgens de politie zaten er meerdere mensen in de auto. Een slachtoffer zat bekneld in het voertuig en werd door de brandweer bevrijd. De verkeersanalisten van de politie doen onderzoek naar de oorzaak en leggen de sporen vast. Het is onbekend hoe het met de tractor bestuurder is.

Chinees restaurant ontruimd vanwege CO melding

Gemaakt: Zaterdag, 14 oktober 2017 21:34

MEPPEL – Zaterdagavond is een Chinees restaurant aan de Stationsstraat in Meppel ontruimd. Er waren ruim 20 bezoekers in het restaurant.

 

De brandweer was opgeroepen om een meting te verrichten in verband met een CO ( koolmonoxide ) alarm. De brandweer heeft een zeer hoge concentratie CO gemeten. Het pand is onmiddellijk ontruimd. Een persoon is onwel geworden en door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Inmiddels wordt het pand geventileerd. De oorzaak van de hoge concentratie CO is nog niet bekend, hier wordt onderzoek naar gedaan.

Kindje dood in auto bij politiebureau in Assen

Gemaakt: Zaterdag, 14 oktober 2017 23:23

ASSEN - Bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen hebben agenten zaterdagavond een overleden kind aangetroffen in een auto. De bestuurder van de auto werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het kind. De politie is inmiddels een onderzoek gestart.

 

Zaterdagavond kwam een man bij het bureau aan de Balkengracht. Hij zocht contact met de agenten die daar op dat moment aan het werk waren. Ze gingen met hem in gesprek en liepen met hem mee naar zijn auto. In het voertuig werd vervolgens een overleden kind aangetroffen. De man werd direct aangehouden en ingesloten. De politie doet inmiddels onderzoek naar de identiteit van het kind en naar de doodsoorzaak.

 

Het slachtoffer is vermoedelijk een 12-jarige meisje uit de gemeente Hoogeveen. Een 46-jarige man uit dezelfde gemeente is aangehouden. De 46-jarige verdachte is een bekende van de moeder van het 12-jarige slachtoffer. Daardoor kende hij ook het meisje.

Veel schade bij woningbrand in Emmer-Compascuum

Gemaakt: Zondag, 15 oktober 2017 01:35

EMMER-COMPASCUUM - Een felle brand heeft van zaterdag rond middernacht voor grote schade gezorgd aan een woning op de Schuttingslaan in Emmer-Compascuum.

 

De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse om de brand te blussen maar kon niet voorkomen dat een deel van de woning verloren ging.

Gewonde bij frontale aanrijding in Noord Sleen

Gemaakt: Zondag, 15 oktober 2017 21:17

NOORD SLEEN – Op de Middelesweg in Noord Sleen zijn zondagavond twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing gekomen. Hierbij raakte de bestuurder van een van de voertuigen dusdanig gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht.

 

Over de oorzaak is niets bekend. De verkeers analisten van de politie zijn dan ook ter plaatse om de sporen vast te leggen voor hun rapportage. Beide wagens moesten gezien de schade worden afgesleept.

Veel schade bij aanrijding in Coevorden

Gemaakt: Maandag, 16 oktober 2017 16:02

COEVORDEN - Maandag 16 oktober is er veel schade ontstaan bij een aanrijding op de Hulsvoorderdijk in Coevorden.

 

Door nog onbekende oorzaak botsten een personenauto en bedrijfbus met elkaar op de hulsvoorderdijk naar de oprit rondweg Coevorden. Bij het ongeval raakte niemand gewond maar raakte beide voertuigen zwaar beschadigd.

EOD verwijderd explosief van geldautomaat, tientallen woningen geëvacueerd

Gemaakt: Maandag, 16 oktober 2017 16:23

HAULERWIJK - De EOD heeft maandagochtend een explosief verwijderd van een geldautomaat aan de Oosterwoldseweg in Haulerwijk.

 

Het explosief was van zondag op maandag nacht rond 4 uur 's nachts geplaatst om door plofkrakers. Toen het explosief dienst weigerde gingen de verdachten er vandoor. Tientallen woningen werden ontruimd en een deel van het dorp afgezet inverband met explosie gevaar.

 

In de loop van de ochtend heeft de Explosieven opruimings dienst het explosief van de pinautomaat verwijderd waardoor rond half 10 het sein veilig kon worden gegeven.

Keukenbrand aan het Zuidenveld in Assen

Gemaakt: Maandag, 16 oktober 2017 19:55

ASSEN - Aan het Zuidenveld in Assen heeft korte tijd brand gewoed in een keuken van een woning.

 

Rond kwart over zes in de avond kreeg de brandweer de melding van een keuken brand aan het Zuidenveld. Ter plaatse bleek de vlam in de pan geslagen te zijn. Na een korte controle keerde de brandweer terug naar de kazerne.

Gedenkplek in RSG Wolfsbos ter nagedachtenis van omgekomen leerlinge

Gemaakt: Dinsdag, 17 oktober 2017 17:21

HOOGEVEEN – Afgelopen zaterdag overleed Djamila Marissen, een brugklasleerling van RSG Wolfsbos. Naast medeleven met de naaste familie gaat de aandacht van de school in het bijzonder uit naar de medeleerlingen van Djamila en hun ouders. Met veel zorg en aandacht richten haar klasgenootjes vandaag op school een gedenkplek in.

 

Leerlingen en ouders van de klas waarin Djamila zat, werden maandagochtend op school uitgenodigd om verdriet, emoties en ongeloof met elkaar te delen. In de andere klassen werd door mentoren tevens ruimschoots aandacht besteed aan deze vreselijke gebeurtenis. Niet alleen bij leerlingen en ouders maar ook bij de medewerkers van de school kwam het bericht keihard aan. De bijeenkomsten verliepen rustig en naast ondersteuning van externe deskundigen, vond men ook vooral steun bij elkaar.

 

Indrukwekkend
Samen met de klas van Djamila, bedacht mentor Thijs Huizing om op school een gedenkplek te maken voor Djamila. Huizing vertelt: "Je wilt zo graag iets doen om het verdriet ook maar iets dragelijker te maken en ruimte te bieden voor emoties. Iedereen doet dat op z'n eigen manier. Vanochtend zijn we als klas aan de slag gegaan. De een laat eerst z'n tranen de vrije loop, de ander schrijft in een adem een gedicht of maakt een tekening." In de gedenkruimte staat een vaas met van elke klasgenoot is er een witte roos, er zijn kaarsjes, knuffels, bloemen, een wand waarop ieder z'n gedachten kwijt kan en als middelpunt een foto van Djamila. Indrukwekkend ...... Huizing is trots op zijn leerlingen en op Djamila, "we zijn een school met een hart, dat is ook precies wat de gedenkplek uitstraalt". Een plek die liefdevol is ingericht ter nagedachtenis aan een lief en aardig meisje. Leerlingen, ouders en medewerkers kunnen Djamila deze week hier ieder op zijn of haar eigen manier en eigen moment herdenken.

Sahara zand en bosbranden kleuren lucht rood

Gemaakt: Dinsdag, 17 oktober 2017 17:27

NEDERLAND - De zon zou vandaag flink moeten schijnen, maar wie naar de hemel kijkt ziet zeker geen blauwe luchten. In het hele land is de lucht gevuld met fijne zanddeeltjes uit de Sahara. Daarbij zit ook rook afkomstig van de bosbranden in Spanje en Portugal. Hierdoor is de zon opvallend rood en hebben we een bruinige gloed aan de horizon.

 

Rook en zand in de lucht komt vaker voor, maar de combinatie van beiden in deze hoeveelheden is volgens MeteoGroup uniek te noemen. De stof en rook zijn zo dik, dat de zon moeite heeft om er doorheen te komen. Daardoor is er in de grijze lucht een sinaasappelkleurige zon te zien.

 

Heeft u vandaag een mooie foto gemaakt van de mysterieuze zon? Voeg uw foto toe via reacties!

Moeder van Shaleyne aangehouden in Hoogeveen

Gemaakt: Dinsdag, 17 oktober 2017 23:19

HOOGEVEEN – Ruim twee jaar na de dood van de acht jarige Sharleyne is de 37 jarige moeder alsnog door het openbaar ministerie aangehouden.

 

Zij is verdachte in het onderzoek naar de dood van het meisje dat in juni 2015 onderaan de flat dood werd aangetroffen. De verdachte is aangehouden op basis van nieuwe aanwijzingen in het forensisch onderzoek.

Bestuurder auto uit wagen geknipt na ongeval in Nieuw-Balinge

Gemaakt: Woensdag, 18 oktober 2017 15:12

NIEUW-BALINGE – Op de Haarweg in Nieuw-Ballinge is woensdagochtend een automobilist van de weg geraakt en met de zijkant van de wagen tegen een boom tot stilstand gekomen. De brandweer moest de man uit zijn voertuig knippen waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis werd overgebracht.

 

De automobilist kwam in botsing met een tracktor en raakte vervolgens dusdanig uit koers dat het voertuig een boom raakte en op de kant tot stilstand kwam. Ook raakte er nog een derde auto beschadigd bij het ongeval. De verkeersanalisten van de politie leggen ter plaatse de sporen vast.

Politie neemt 2000 kilo zwaar vuurwerk in beslag

Gemaakt: Woensdag, 18 oktober 2017 15:56

KLAZIENAVEEN - Rechercheurs van het milieuteam en agenten van het politieteam Zuidoost-Drenthe hebben op woensdag 11 oktober in een onderzoek naar illegale import en handel van illegaal vuurwerk ruim 2000 kilo zwaar vuurwerk aangetroffen in een schuur. Ze namen het vuurwerk direct in beslag. Een transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen, heeft het vuurwerk afgevoerd.


De politie startte een onderzoek naar aanleiding van informatie die binnen kwam. De 37-jarige bewoner van het pand is als verdachte gehoord. Na verder onderzoek is ook een 36-jarige man uit Klazienaveen aangehouden op betrokkenheid bij deze vuurwerk vondst.

 

Mortierblokken en zwaar vuurwerk
Beide mannen worden verdacht van de aankoop, import, opslag en verkoop van zwaar vuurwerk. Het gaat om onder andere mortierblokken en nitraat. De recherche gaat door met het onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

 

Meld verdachte situaties
De opslag van illegaal vuurwerk levert vaak levensgevaarlijke situatie's op. Ziet u ook veel 'verkeer' in en rond loodsen of andere opslagruimten waar normaal niemand komt? Treft u in een woning opgeslagen (illegaal) vuurwerk aan? Bel dan de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Stille tocht voor Djamila

Gemaakt: Woensdag, 18 oktober 2017 17:26

HOOGEVEEN - Er komt een stille tocht voor Djamila Marissen, het meisje dat zaterdag door een misdrijf om het leven is gekomen. Naaste vrienden van de familie organiseren deze tocht met instemming van de ouders van Djamila. De stille tocht wordt gehouden op vrijdag 20 oktober om 19.00 uur. De route loopt van basisschool Het Palet, Van Goghlaan 5, naar RSG Wolfsbos, Valkenlaan 1 in Hoogeveen. De tocht gaat ook langs het gebouw van Delu, waar Djamila opgebaard ligt. De stoet neemt hier een minuut stilte in acht.

 

Vlinders
De familie stelt het op prijs als de deelnemers aan de tocht een zelfgemaakte vlinder meenemen. De vlinder symboliseert het kleurrijke meisje dat Djamila was en het was haar favoriete dier.

 

Bereikbaarheid
Als u met de auto naar Het Palet komt, kunt u het beste parkeren aan de Groenewegenstraat. Als u op de fiets komt, kunt u uw fiets stallen bij buurthuis Het Oor. Volgt u de aanwijzingen van de handhavers hierbij alstublieft op.

 

Route
De route van de stille tocht is als volgt: Het Palet aan de Van Goghlaan – Hoofdstraat – Het Haagje – Wolfsbosstraat – RSG Wolfsbos aan de Valkenlaan.

Wielrenner dood aangetroffen aan de Boerdijk in Zwinderen

Gemaakt: Donderdag, 19 oktober 2017 17:40

ZWINDEREN - Donderdag aan het eind van de middag is een wielrenner dood in de berm van de Boerdijk in Zwinderen aangetroffen.

 

De politie heeft de weg afgezet en doet onderzoek naar de oorzaak van het overlijden.

 

Update

Uit onderzoek door de schouwarts is gebleken dat de man een natuurlijke dood is gestorven. Hij had helaas geen gegevens bij zich, waardoor de politie zijn identiteit niet vast kunnen stellen. De politie vraagt uw hulp bij de identificatie.

Dode aangetroffen in vijver Hoogeveen

Gemaakt: Donderdag, 19 oktober 2017 18:27

HOOGEVEEN - Aan de Bentinckslaan in Hoogeveen is donderdag aan het eind van de middag een dode aangetroffen in een vijver.

 

De politie onderzoek hoe de persoon in de vijver terecht is gekomen en de doods oorzaak. De omgeving is afgezet voor onderzoek van de recherche en Forensische opsporing.

 

Update

Onderzoek naar de in het water aangetroffen man in Hoogeveen is afgerond. Het slachtoffer is een 59-jarige man uit Hoogeveen. Doodsoorzaak is nog in onderzoek.

Politie vraagt hulp bij identificatie overleden wielrenner

Gemaakt: Donderdag, 19 oktober 2017 21:08

ZWINDEREN - Donderdag 19 oktober kreeg de politie een melding dat omstanders een man hadden aangetroffen op de Boerdijk in Zwinderen. Toen agenten op de Boerdijk aan kwamen bleek de man al te zijn overleden. Uit onderzoek door de schouwarts is gebleken dat de man een natuurlijke dood is gestorven. Hij had helaas geen gegevens bij zich, waardoor de politie zijn identiteit niet vast kunnen stellen. En waardoor zij ook niet zijn naasten in kennis kunnen stellen.

 

De politie vraagt om het signalement goed door te lezen en ook te kijken naar de getoonde fiets. Mocht je aanslaan op de omschrijving en of de fiets dan verzoeken we je om te bellen met 0900-8844 en daar je informatie te delen.

 

Het gaat om een slanke kleine blanke man. Zijn leeftijd is geschat tussen de 50 en 60 jaar oud. Hij heeft een grijze baard en is brildragend. Hij was gekleed in wielrenners kleding en droeg een grijs/blauwe fietshelm. Hij reed op een racefiets van het merk Stevens type Sanremo.

 

Update

Na een lange zoektocht en veel inspanning is de identiteit, mede dankzij uw betrokkenheid en hulp, van de man vastgesteld. Wij danken u allen voor uw betrokkenheid en medeleven. Ook willen wij alle betrokkenen en nabestaanden veel sterkte toewensen.

Duitser aangehouden met auto vol gestolen spullen

Gemaakt: Donderdag, 19 oktober 2017 21:57

REGIO - Vanmiddag, donderdag 19 oktober, heeft de politie in Wachtum een 56-jarige verdachte uit Emlichheim (Duitsland) aangehouden voor heling cq diefstal.

 

De verdachte had zijn auto volgeladen met levensmiddelen, waaronder 68 pakken Douwe Egberts koffie, kaas, drank en meer. Deze zijn vermoedelijk van diefstal afkomstig. De politie onderzoekt de herkomst van de levensmiddelen. Herkent u de combinatie van de witte Mercedes en de jassen op de foto's, in verband met mogelijke winkeldiefstal in de omgeving Zuidoost-Drenthe of Hoogeveen? Dan komt de politie graag in contact met u via 0900-8844.

Gas geroken in winkel en woning in Meppel

Gemaakt: Vrijdag, 20 oktober 2017 16:22

MEPPEL – In een winkel en een bovenwoning aan de Hoofdstraat in Meppel werd vrijdagochtend gas geroken. Het is nog onbekend waar het gas vandaan kwam.

 

De brandweer is daar naar op zoek gegaan en heeft metingen verricht. De aanwezige bewoner werd in de ambulance behandeld omdat hij zich onwel voelde. Het is nog onbekend wat de gaslucht heeft veroorzaakt. De brandweer heeft geen gas kunnen meten. Enexis de energieleveraar zal een nader onderzoek instellen.

Auto botst frontaal tegen boom in Stadskanaal

Gemaakt: Vrijdag, 20 oktober 2017 16:27

STADSKANAAL – Aan de Unikenstraat in Stadskanaal is vrijdagmiddag een auto frontaal tegen een boom gereden. De brandweer kwam ter plaatse om hulp te verlenen.

 

De bestuurder werd in de ambulance aan zijn lichte verwondingen behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Honderden mensen mensen lopen mee in stille tocht voor Djamila (12) in Hoogeveen

Gemaakt: Vrijdag, 20 oktober 2017 21:03

HOOGEVEEN – Honderden belangstellenden verzamelden zich bij basisschool Het Palet, de school van de om het leven gebrachte Djamila om een stille tocht te lopen.

 

Twaalf jaar was ze nog maar toen haar het leven werd ontnomen. Sommige liepen de stille tocht met zelfgemaakt vlinders. Ook burgemeester Loohuis liep mee. De tocht eindigde bij RSG Wolfsbos. De middelbare school waar Djamila sinds zes weken brugklasser was.

 

Vorige week zaterdag werd Djamilla dood gevonden bij het politiebureau in Assen. Ze lag in een auto van de vriend van haar moeder. Hij is dan ook aangehouden als verdachte.

Vier gewonden bij ongeval met personenbusje in Nieuw-Amsterdam

Gemaakt: Zaterdag, 21 oktober 2017 04:42

NIEUW-AMSTERDAM - Bij een ongeval met een personenbusje zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Nieuw Amsterdamsestraat vier inzittenden gewond geraakt.

 

Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en belandde in de sloot. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Rugtas met medicijnen gestolen bij woninginbraak in Emmen

Gemaakt: Zaterdag, 21 oktober 2017 05:02

EMMEN - Op vrijdag 20 oktober 2017 heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Ravelijn in Emmen.

 

Uit de woning zijn meerdere goederen weggenomen waaronder een bordeaux rode rugtas. In deze rugtas zaten medicijnen. Het is mogelijk dat deze tas ergens is gedumpt. Bij aantreffen graag contact met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Afzuiginstallatie vat vlam in woning Meppel

Gemaakt: Zaterdag, 21 oktober 2017 16:36

MEPPEL - Zaterdag 21 oktober werd er een woningbrand gemeld aan het Reestplantsoen in Meppel. Een afzuiginstallatie had vlam gevat.

 

De brandweer had het vuur snel onder controle. Een persoon werd in de ambulance behandeld voor rook inhalatie.

Politie krijgt nieuwe snelle voertuigen

Gemaakt: Zaterdag, 21 oktober 2017 17:37

NEDERLAND - Automobielhandel PON wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe leverancier van de snelle interventievoertuigen (SIV) van de politie. Het bedrijf heeft met de Audi A6 3.0 TDI Avant Quattro S-tronic de aanbesteding van de nieuwe rappe politiewagens voorlopig gewonnen. Voorlopig, omdat overige inschrijvers tot 10 november in bezwaar kunnen gaan tegen de uitkomst van de aanbesteding. Leggen de overige inschrijvers zich neer bij de uitkomst dan moet Pon's Automobielhandel BV nog een Proof Of Concept leveren: een prototype van de auto zo op- en inbouwen dat deze voldoet aan alle eisen.

 

Opvallend toezicht
Wanneer dit naar verwachting verloopt, neemt de Audi A6 3 liter-diesel de komende jaren gefaseerd de plaats in van de huidige negentig Volvo's V70. Naar verwachting rijdt de eerste Audi A6 met politiestriping in het voorjaar van 2018 over de snelwegen. De SIV's worden ingezet bij de Diensten en afdeling Infrastructuur van een aantal eenheden en onder meer gebruikt voor opvallend surveilleren en toezicht.

 

Verkeershufters
De nieuwe auto's moeten ervoor zorgen dat de politie een antwoord heeft op mobiele bandieten, plof- en ramkrakers, verkeershufters en ander gespuis in snelle bolides. 'De nadruk ligt op criminaliteitsbestrijding op de weg', zegt Pim Miltenburg, voorzitter van de stuurgroep. 'We gaan opsporend surveilleren. Criminelen pakken. Daarom is er behoefte aan een snel en robuust voertuig. Ik ben trots op de nauwgezette wijze waarop het hele aanbestedingsproces is verlopen.'

 

Eisen
Geïnteresseerde partijen moesten voldoen aan een uitgebreid programma van eisen. In het projectteam zaten ook de uiteindelijke gebruikers, zegt tactisch inkoper Salvador Martins. 'Zij hebben bepaald aan welke vereisten de snelle interventievoertuigen moeten voldoen. Zo moet een SIV een topsnelheid hebben van ten minste 250 kilometer per uur. Ook dient hij binnen zeven seconden te kunnen accelereren naar honderd kilometer per uur.'

4-jarig meisje vermist vanuit woning in Emmen

Gemaakt: Zaterdag, 21 oktober 2017 19:02

EMMEN - Sinds zaterdag 21 oktober 18:00 uur wordt er een 4-jarig meisje vermist vanuit een woning aan de Torflang in Emmen. De politie zoekt met meerdere eenheden naar het meisje.

 

Signalement; 1.07 mtr, blond half lang haar, blank, blauw /oranje jurkje, blauwe legging. Ze droeg geen jas en geen schoenen.

 

Heeft u het meisje gezien? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Update

Goed nieuws! Het vermiste meisje is in goede gezondheid aangetroffen in haar woning in Emmen. Iedereen dank voor het helpen zoeken!

Enorme cyberaanval op komst met gekaapte bewakingscamera’s

Gemaakt: Zondag, 22 oktober 2017 08:36

Cybercriminelen bereiden een enorme aanval voor. Daarvoor waarschuwt beveiliger Check Point. De daders hebben heel veel apparaten gekaapt. Ze kunnen die overnemen en inzetten als 'leger' (botnet) wanneer ze tot de aanval willen overgaan.

 

Slecht beveiligde, intelligente apparaten worden steeds vaker misbruikt door cybercriminelen om aanvallen uit te voeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de rekenkracht van de apparaten, zonder dat de legitieme gebruiker daar veel van merkt. Eerder werd op deze wijze het Mirai-netwerk gevormd, waarmee in de Verenigde Staten het internet werd overbelast. Veel websites bleven lange tijd onbereikbaar.

 

Orkaan
Check Point ving eind september de eerste signalen op dat er een nieuwe aanval op komst is. Zo werd software ontdekt waarmee de beveiliging van intelligente camera's wordt omzeild. De software werd op camera's van allerlei verschillende merken aangetroffen en bleek afkomstig van andere slimme apparaten. Volgens het beveiligingsbedrijf is dit nog de stilte voor de storm en wordt binnenkort een orkaan verwacht.

Vrachtwagen in sloot op de N366

Gemaakt: Zondag, 22 oktober 2017 15:23

GASSELTERNIJVEEN / STADSKANAAL – De N366 tussen Stadskanaal en Gasselternijveen is zeker nog tot in de zondagmiddag, vanwege de bergingswerkzaamheden, dicht vanwege een ongeval met een vrachtwagen.

 

Een vrachtwagen van een bedrijf uit Valthermond kwam op nog onverklaarbare wijze in de sloot terecht. De chauffeur raakte hierbij niet gewond. De vrachtwagen was leeg.

Auto over de kop op de A37 bij Wachtum

Gemaakt: Maandag, 23 oktober 2017 06:23

WACHTUM - Een automobilist is op de A37 bij Wachtum over de kop gevlogen zondagavond. De bestuurder raakte hierbij niet gewond. Over de oorzaak is niets bekend.