Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:42:49 (inci-06) Pac Brandmelding Jawad Cars Industrieweg C Assen 038231 Prio Hoog Eenheid | TS 21-11 Brandweer Assen Drenthe
woensdag 25 april 2018

ZATERDAG 11|11

Hulpdiensten rukken massaal uit voor auto in kanaal Emmer-Compascuum

Duikers gingen direct te water maar constateerden dat er niemand meer in de auto aanwezig was

EMMER-COMPASCUUM - De brandweer, duikers, het mobiel medisch team en ambulance personeel spoeden zich zaterdagavond naar de oost zijde van het Hoofdkanaal in Emmer-compascuum waar een auto het water in was gereden.

 

Duikers gingen direct te water maar constateerden dat er niemand meer in de auto aanwezig was. Ook rond het voertuig werd geen slachtoffer aangetroffen. Korte tijd later werd de bestuurder van het voertuig aangetroffen. Deze werd aangehouden terzake rijden onder invloed, verlaten plaats ongeval en rijden zonder rijbewijs.

 

Het ongeval gebeurde nadat de auto op nog onverklaarbare oorzaak van de weg raakte en na tegen een boom te zijn gebotst het water indook. Een geluk was nog dat de auto op de wielen in het water terecht kwam en niet over de kop sloeg waardoor de bestuurder het voertuig heeft kunnen verlaten. De verkeers analisten van de politie hebben de sporen vast gelegd voor hun verslag.

Foto's
1/3
Locatie
Video's