Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:06:51 Brand Celgebouw Ommerweg Balkbrug 039067 Prio Hoog Eenheid | Zuidwolde - kazernehek Brandweer De Wolden Drenthe
donderdag 15 november 2018

ZATERDAG 28|04

Bierflesje vanaf viaduct op auto gegooid

Het bierflesje kwam terecht op de voorruit van de auto waardoor de autoruit vernield werd

EMMEN - Op koningsdag omstreeks 23.00 uur reden een man en vrouw in hun zwarte Volkswagen Passat over de Rondweg in Emmen. Ze reden in de richting van de Delftlanden. Op het moment dat zij onder het viaduct door reden van de Hondsrugweg met de Rondweg werd er een bierflesje vanaf het viaduct naar beneden gegooid. Het bierflesje kwam terecht op de voorruit van de auto waardoor de autoruit vernield werd.

 

De geschrokken bestuurster zette meteen de auto stil in de berm. De bijrijder zag 2 personen op het viaduct staan en probeerde nog via het talud achter deze personen aan te rennen die er vandoor gingen. Het gaat vermoedelijk om 2 personen die weg fietsten in de richting van de wijk Bargeres.

 

Het gooien van spullen vanaf een viaduct op rijdende auto's is levensgevaarlijk en kan ernstige gevolgen hebben. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden via 0900-8844.

Foto's
1/1
Locatie