Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:20:41 (inci-07) Liftopsluiting Ap46 De Bonte Wever Stadsbroek Assen 038231 Prio Middel Eenheid | TS 21-11 Brandweer Assen Drenthe
zaterdag 24 maart 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|03

ASSEN - Het had nogal wat voeten in de aarde om een vogel die met zijn vleugel verstrikt zat in een vislijn aan de Mainstraat in Assen uit een boom te bevrijden.

 

De toegesnelde brandweer kon niets doen omdat het dier boven het water op een tak vast zat. Medewerkers van de dierenambulance en personeel van een Groencentrum in Rhee werden ingezet bij de reddingsactie. Deze medewerker klom in de boom met als doel de vogel uit de boom te bevrijden. In het water stonden de man en vrouw van de dierenambulance voorals de vogel in het water terecht zou komen. Daar de man in de boom niet ...

1/1

GISTEREN 23|03

Er komt een gezamenlijke aanpak tegen Microsoftbellers. De Nederlandse politie, het openbaar ministerie en een aantal bedrijven gaan samenwerken om deze veelvoorkomende oplichting te bestrijden.

 

Vorig jaar raakten Nederlanders in totaal zo'n 6 miljoen euro kwijt aan dit soort oplichting, schrijft Tweakers.net. Ook bij de Fraudehelpdesk stroomden vorig jaar de meldingen binnen, met een totale schade van € 700.000,-.

 

Microsoftbellers
Criminelen doen zich bij deze vorm van oplichting voor als helpdeskmedewerker, meestal van Microsoft. Ze bellen computergebruikers met de ...

1/1

GISTEREN 23|03

Een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een gebrekkig product. Het kan allemaal leiden tot (blijvende) schade en daarmee iemands leven enorm beïnvloeden. In een aantal van deze gevallen is het mogelijk om deze geestelijke of lichamelijke schade te verhalen op de veroorzakende partij.

 

Heb je daar nu of een aantal jaren geleden mee te maken gehad, of ken je iemand die er mee in aanraking is gekomen, dan is het mogelijk hier vragen over aan ons te stellen. Stel je vraag vrijblijvend en laat je telefoonnummer achter zodat we contact kunnen opnemen.

 

Inmiddels ...

GISTEREN 23|03

KLAZIENAVEEN – Op de A37 bij Klazienaveen is vrijdagmorgen een vrachtwagen achterop een voor hem rijdende combinatie gereden die in de remmen moest omdat er voor deze vrachtwagen twee personenwagens met elkaar in botsing kwamen.

 

Een persoon uit een van deze personenwagens raakte hierbij gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het verkeer wordt op de A37 via de vluchtstrook langs het ongeval geleidt. Er is zo'n 3 km file.

1/1

GISTEREN 23|03

ZWINDEREN - Een automobiliste is donderdagavond op de A37 bij Zwinderen van de weg geraakt en over de kop geslagen.

 

De bestuurster kwam in haar voertuig op de kop tot stilstand op de middenvangrail. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

1/1

GISTEREN 23|03

EMMEN – Op de kruising Van Schaikweg met de Wilhelminastraat zijn donderdagavond een fietsster en een auto met elkaar in botsing gekomen.

 

De vrouw werd gewond per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeersanalisten van de politie doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

1/1

DONDERDAG 22|03

DE SCHIPHORST – De boerderij van voormalig commissaris van de koningin Jacques Tichelaar is donderdag aan het eind van de middag in brand gevlogen.

 

Rond half vier werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Staphorsterweg in Schiphorst. Ter plaatste kwamen grote rookwolken uit het met riet gedekte pand. De brandweer schaalde al snel op naar grote brand in een poging de boerderij nog te behouden. De boerderij heeft door de brand grote schade opgelopen.

WOENSDAG 21|03

TWEEDE EXLOERMOND - Op 20 maart tussen 16:00 uur en 20:30 uur is er ingebroken in een woning aan de Geert Teisstraat te 2e Exloermond. De dader(s) zijn in de woning gekomen door aan de achterzijde een raam open te breken. Uit de woning zijn sieraden gestolen.

 

Heeft u iets verdachts gezien of heeft u andere informatie die kan helpen deze woninginbraak op te lossen? bel 0900-8844!

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk ...

DINSDAG 20|03

EMMEN - Politie Zuid-Oost Drenthe werkt samen met Ben Kwijt. Bijvoorbeeld m.b.t. gestolen fietsen.

 

Wanneer een fiets wordt aangetroffen dan wordt deze voor 3 maanden in bewaring gesteld bij Ben Kwijt. Dit is een wettelijke termijn. De collega's van Ben Kwijt proberen de rechtmatige eigenaar te achterhalen. Alleen daarom is het al belangrijk om aangifte te doen (tip: maak na aankoop van uw fiets een foto van de fiets en het framenummer). Lukt het niet de eigenaar te achterhalen of haalt de eigenaar de fiets niet op, dan heeft de gemeente het recht deze te verkopen.

 

Op zoek ...

Meer artikelen