Logo 112Drenthe

A37 bij Hoogeveen geblokkeerd door demonstranten, politie roept op om niet te gaan spookrijden
Redactie overig 0 reactie(s) do 07 juli 2022, 22:53

A37 bij Hoogeveen geblokkeerd door demonstranten, politie roept op om niet te gaan spookrijden

Laatst bijgewerkt: vrijdag 8 jul 2022 om 05:23 uur

HOOGEVEEN – De A37 bij Hoogeveen is in de richting van Emmen opnieuw geblokkeerd door demonstranten. Het verkeer staat daar stil. Ook de weg onder het viaduct is door demonstranten geblokkeerd.

Verschillende weggebruikers keren om of stappen uit. Dit leidt tot gevaarlijke situaties. De politie iedereen op om niet te gaan spookrijden.

In Hoogeveen zijn tal van vlaggen omgekeerd opgehangen aan lantaarnpalen. Hiermee willen boeren hun onvrede kenbaar maken over de stikstofplannen van het kabinet.

Update

Het verkeer op de A37 ter hoogte van Hoogeveen-Oost rijdt weer gewoon. De protestactie daar is enige tijd geleden opgeheven. De politie heeft een tiental kentekens van voertuigen genoteerd, die deelnamen aan de protestactie.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.