Logo 112Drenthe

Auto botst tegen boom in Gasselternijveen, bestuurder overleden en bijrijder gewond
Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 26 september 2022, 19:44

Auto botst tegen boom in Gasselternijveen, bestuurder overleden en bijrijder gewond

Laatst bijgewerkt: dinsdag 27 sep 2022 om 15:31 uur

GASSELTERNIJVEEN – En automobilist is maandagavond overleden na een ongeluk op de Hunzelaan tussen Gasselte en Gasselternijveen. Rond 18.50 uur ontvingen de hulpdiensten een 112melding van een eenzijdig ernstig verkeersongeval.

De auto botste na een flauwe bocht tegen een boom. Vervolgens vloog de wagen in brand. De bestuurder is hierbij helaas komen te overlijden. Een inzittende werd door de hulpdiensten uit het voertuig gehaald en is overgedragen aan het ambulance personeel en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval werd opgeschaald naar middelongeval waarop naast brandweer van Gasselternijveen ook het korps van Gieten werd opgeroepen. Meerdere ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Update

De overleden bestuurder is een 22-jarige man, de bijrijder is een 17-jarige man. Beiden komen uit Stadskanaal. Het onderzoek naar dit ongeval is nog volop gaande.

112 Gasselternijveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gasselternijveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Gasselternijveen. Alle 112 alarmeringen uit Gasselternijveen kan je live volgen via 112 meldingen Gasselternijveen.

112 Melding

18:49:30 26-09-22 P 1 BNN-02 BR wegvervoer (Auto) Hunzelaan Gasselternijveen 038465 038432 Gasselternijveen - Blusgroep A Brandweer Aa & Hunze Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.