Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 19 december 2022, 19:12

Auto botst tegen boom in Gieterveen, brandweer bevrijdt slachtoffer

GIETERVEEN – Bij een ongeval tussen Gieten en Gieterveen is aan het eind van de middag een automobiliste gewond geraakt. Ze botste met haar auto door nog onbekende oorzaak tegen een boom langs de Hunzeweg. De auto heeft eerst een boom geraakt en kwam hard tot stilstand tegen een tweede boom.

De brandweer van Gasselternijveen heeft de dame uit de auto bevrijd en over gedragen aan het medische personeel. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Voor zover bekend zijn er geen andere voertuigen betrokken bij het ongeluk.

Meerdere hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter, kwamen naar de Hunzeweg om hulp te bieden. De straat werd tijdelijk afgezet.Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft de auto geborgen.

Een toevallig passerende automobilist kende de jonge dame en heeft haar ouder ingelicht.

112 Gieterveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gieterveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Gieterveen. Alle 112 alarmeringen uit Gieterveen kan je live volgen via 112 meldingen Gieterveen.

112 Melding

17:47:19 19-12-22 P 1 BNN-01 HV weg letsel (boom) (Auto) Hunzeweg Gieterveen 038293 038432 Gasselternijveen - Blusgroep A Brandweer Aa & Hunze Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.