Logo 112Drenthe

Auto vliegt in brand op de N863 bij Weijerswold, bestuurder kan nog net wat bezittingen redden
Redactie brand 0 reactie(s) zo 11 september 2022, 4:13

Auto vliegt in brand op de N863 bij Weijerswold, bestuurder kan nog net wat bezittingen grijpen

WEIJERSWOLD – Rond kwart over één in de nacht van zaterdag op zondag ging aan de N863 bij Weijerswold tussen Schoonebeek en Coevorden een auto in vlammen op. De bestuurder merkte dat er iets niet in orde was en kon nog net tijdig de auto in een zijweg rijden, alvorens de vlammen onder de motorkap vandaan kwamen.

De bestuurder kon tijdig nog wat bezittingen grijpen alvorens de vlammen om zich heen grepen. Brandweer van Schoonebeek heeft het vuur geblust. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend maar kortsluiting wordt niet uitgesloten. Er raakte niemand gewond.

Locatie

112 Melding

01:18:23 11-09-22 P 1 BNN-01 BR wegvervoer (Auto) N863 - Weijerswold Europaweg 5,6 Coevorden 038767 038733 Schoonebeek - Blusgroep A Brandweer Emmen Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.