Logo 112Drenthe

Redactie brand 0 reactie(s) wo 09 november 2022, 15:42

Autobrand aan de Stienackers in Emmen aangestoken, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: woensdag 15:42 uur
EMMEN – Aan de Stienackers in Emmen is dinsdagavond 8 november rond 21:45 uur brand ontstaan in een auto. Na onderzoek blijkt dat deze brand is aangestoken. Buurtbewoners hebben twee personen zien wegvluchten in de richting van de Hasselackers, waarna ze rechts afslaan het fietspad op richting de Heesackers.

De politie gaat deze autobrand verder onderzoeken en kunnen jouw hulp daarbij gebruiken. Was jij rond dat tijdstip in de omgeving van de Stienackers, de Hasselackers of de Heesackers en heb je iets verdachts gezien? Of woon je in de omgeving en heb je een deurbelcamera? Meld het via het telefoonnummer 0900 – 8844 of als je liever anoniem blijft via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl Gebruik hierbij de referentie 2022296762.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.