Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 16 mei 2023, 19:13

Automobilist gewond bij botsing met bestelbus op kruising in Assen

Laatst bijgewerkt: woensdag 17 mei 2023 om 02:32 uur

ASSEN – Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt bij een botsing met een bestelbus. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde volgens P2000 omstreeks 17:00 uur op de kruising van de Maria in Campislaan met de Lesturgeonstraat in Assen. Politie en ambulance kwamen naar de plek van het ongeluk. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid, maar de weg is inmiddels weer vrij.

De auto heeft schade opgelopen aan de kant van de bestuurder. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Locatie

112 Melding

17:08:20 16-05-23 Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 1 Assen Maria in Campislaan Lesturgeonstraat Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.