Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 12 januari 2023, 0:17

Automobilist mist bocht en belandt in het Kanaal Buinen-Schoonoord

Laatst bijgewerkt: donderdag 12 jan 2023 om 03:21 uur

BUINEN – Rond tien over negen woensdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water op de Buinerstraat in Buinen. De locatie melding bleek niet juist, het was de Bronnegerstraat tussen Bronneger en Buinen.

Hier had zich een eenzijdig ongeval voorgedaan. Een Landrover met een mannelijke bestuurder verloor komende vanaf Buinen na een flauwe bocht de macht over het stuur en belandde in het Kanaal Buinen-Schoonoord.

De bestuurder had zelf de hulpdiensten gebeld en kon door behulp van de politie en ambulance personeel uit de auto worden gehaald.

De man is na een eerste onderzoek in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Berger Willem Keizer uit Stadskanaal heeft de auto geborgen. Brandweer Borger kwam ter plaatse om de auto veilig te stellen.

112 Buinen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Buinen lees je in onze categorie 112 Nieuws Buinen. Alle 112 alarmeringen uit Buinen kan je live volgen via 112 meldingen Buinen.

112 Melding

21:10:38 11-01-23 Ongeval/Wegvervoer/Voertuig te water prio 1 Buinen Buinerstraat Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.