Logo 112Drenthe

Redactie overig 0 reactie(s) zo 10 september 2023, 16:39

Automobilist onder invloed slaat op de vlucht en crasht in sloot

BRONNEGER – Op de Stobbenweg bij Bronneger vloog zondagmiddag rond 13.40 uur een auto uit de bocht. De bestuurder die zelf uit de auto kon komen sloeg de eerste hulp af van wandelaars waar na hij op de vlucht sloeg.

Op de Vaalakkersweg (zandpad) ging hij in het gras liggen waar wandelaars zich over hem ontfermden. Inmiddels was de politie en brandweer van Borger al opgeroepen.

De politie hield de voortvluchtige ter plaats aan op kapstok artikel 8  Rijden onder invloed van alcohol of drugs (art. 8 WVW). De verdachte werd mee genomen naar het politie bureau in Exloo om daar een nader onderzoek te ondergaan.

De brandweer van Borger heeft de auto veilig gesteld door de accuklemmen te ontkoppelen. Berger Keizer uit Stadskanaal heeft de BMW uit de droge greppel getakeld en geborgen.

Locatie

112 Melding

13:42:11 10-09-23 P 1 BNN-02 Ongeval wegvervoer (Auto) Stobbenweg Bronneger 038293 038531 Chauffeurs B Brandweer Assen Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.