Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 14 november 2023, 16:24

Automobiliste in Gieten ramt pui van winkel

GIETEN – Een automobiliste is aan het begin van de middag tegen de pui van winkel gereden aan het Panderpad in Gieten. Daarbij sneuvelde een groot raam van de winkel.

De vrouw uit Eelderwolde wilde haar elektrische auto parkeren, maar door onbekende oorzaak ging de wagen er met haar vandoor en eindigde tegen het winkelpand. Daardoor liep de winkel schade op, de auto raakte licht beschadigd. De vrouw bleef ongedeerd en kon bekomen van de schrik in de winkel met een grote bak koffie.

De aanwezige politie liet weten dat de auto weer de weg op kon en deze geen WOK melding kreeg (wachten op keuring). De vrouw werd door familie opgehaald.

112 Gieten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gieten lees je in onze categorie 112 Nieuws Gieten. Alle 112 alarmeringen uit Gieten kan je live volgen via 112 meldingen Gieten.

112 Melding

13:42:32 14-11-23 Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 1 Gieten Panderpad Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.