Logo 112Drenthe

Bestelauto op zijn kant na aanrijding met personenwagen in Borger
Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 07 augustus 2022, 16:10

Bestelauto op zijn kant na aanrijding met personenwagen in Borger

BORGER – Op de Achterstekampweg in Borger zijn zondagmiddag een busje en een personenwagen met elkaar in botsing gekomen. Het busje belandde op zijn kant naast de weg. De personenwagen bleef overeind.

De twee inzittenden van de bestelauto uit Nieuw Balinge konden op eigen kracht de auto komen. Dat gold ook voor de bestuurder van de personenauto, die alleen in de auto zat. Ambulancepersoneel heeft de drie onderzocht.

De bestuurder van de bestelauto verklaarde dat hij de van rechts komende auto niet had gezien. Met een botsing tot gevolg waarbij de auto kantelde.

Locatie

112 Melding

0500400 13:41:24 07-08-22 P 1 BNN-02 HV weg letsel (gekant./op kop) (Auto) Achterstekampweg Borger 038671 038693 038531 Borger - Blusgroep Brandweer Borger-Odoorn Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.