Logo 112Drenthe

Redactie brand 0 reactie(s) za 15 april 2023, 19:15

Brand in riet gedekte woonboerderij Veeningen snel onder controle

VEENINGEN – Aan de Oud Veeningen in Veeningen brak zaterdag rond 18.30 uur brand uit in een riet gedekte woonboerderij. Brandweerkorpsen uit Koekange, Zuidwolde, Ruinerwold, Ruinen, de Wijk en de hoogwerker van Hoogeveen werden op geroepen voor de bluswerkzaamheden.

Volgens de voorlichter van de veiligheidsregio Drenthe (vrd) is het begonnen als een schoorsteenbrand en zou het vuur als zijn overgeslagen naar het rieten dak. Maar de inzet van de brandweer op het dak was voldoende. Het vuur was snel onder controle.

Er werd groots ingezet omdat het een riet gedekte woonboerderij betrof.

112 Veeningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Veeningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Veeningen. Alle 112 alarmeringen uit Veeningen kan je live volgen via 112 meldingen Veeningen.

Locatie

112 Melding

18:29:36 15-04-23 P 1 BNN-01 (Middel BR) BR woning Oud Veeningen Veeningen 038950 Monitorcode Brandweer Regionaal Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.