Logo 112Drenthe

Redactie brand 0 reactie(s) di 21 maart 2023, 15:16

Brand op eerste etage van woning in Zuidlaren; één persoon onderzocht in ambulance

ZUIDLAREN – Aan de Schoolstraat in Zuidlaren brak tegen half één dinsdagmiddag brand uit in een woning op de eerste etage. Brandweer van Zuidlaren, Annen en de hoogwerker van brandweer Hoogezand werden opgeroepen voor de blus werkzaamheden.

De brand zou in een slaapkamer hebben gewoed. Wat de oorzaak van de brand is dat is nog niet duidelijk.

Er is veel rookontwikkeling bij de woning aan de Schoolstraat in Zuidlaren. Voor zover bekend is er één persoon onderzocht in de ambulance op rook inhalatie.

Hoe groot de schade aan de woning is wordt onderzocht door stichting Salvage.

112 Zuidlaren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Zuidlaren lees je in onze categorie 112 Nieuws Zuidlaren. Alle 112 alarmeringen uit Zuidlaren kan je live volgen via 112 meldingen Zuidlaren.

Locatie

112 Melding

12:25:04 21-03-23 P 1 BNN-05 BR woning Schoolstraat Zuidlaren 038166 038693 038133 Cluster Emmen - OvD Brandweer Regionaal Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.