Logo 112Drenthe

Redactie brand 0 reactie(s) vr 08 september 2023, 5:55

Brandweer blust uitslaande brand in bungalow Gasselte

In de nacht van donderdag op vrijdag om 02.53 uur werd de brandweer van Gieten gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Bosweg bij Gasselte. Toen de brandweer van Gieten onderweg was via N34 naar Gasselte bleek gezien de rode gloed die de hemel kleurde het al niet meer om een brandgerucht ging maar om een daadwerkelijke brand.

Aangekomen op de Bosweg bleek dat er brand was in een, zover bekend, leegstaande bungalow was. Omdat de woning in een bosrijke omgeving stond werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Hierop werden de watertankwagens van Annen en Borger opgeroepen alsmede de tankautospuit uit Gasselternijveen.

De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle en kon overgaan tot nablussen. De bungalow is vrijwel geheel verwoest door de brand.

Over de oorzaak van de brand is niet bekend. Forensisch opsporing van de politie zal een onderzoek instellen.

112 Gasselte

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Gasselte lees je in onze categorie 112 Nieuws Gasselte. Alle 112 alarmeringen uit Gasselte kan je live volgen via 112 meldingen Gasselte.

Video

Locatie

112 Melding

02:53:43 08-09-23 P 2 BNN-03 Brandgerucht Bosweg Gasselte 038433 Brandweer Drenthe (Gieten) (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.