Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) za 21 januari 2023, 15:55

Derde verdachte aangehouden na dodelijke steekpartij in Emmen

EMMEN – Vanochtend heeft de politie een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het dodelijke steekincident in Emmen van zaterdagavond 14 januari. Het gaat om een 19-jarige man. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het incident. Hij zit vast en wordt verhoord.

Vorige week zaterdagavond vond in de jeugdzorginstelling Yorneo in Emmen een dodelijke steekpartij plaats. Het slachtoffer overleed ter plekke. Zij werkte bij de instelling. Na het steekincident werden al een 16-jarige en een 19-jarige jongen gearresteerd.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.