Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 18 mei 2023, 21:43

Ernstig ongeval met quad in Gasselternijveen; man (28) overleden

Laatst bijgewerkt: vrijdag 19 mei 2023 om 15:10 uur

GASSELTERNIJVEEN – Donderdagavond, Hemelvaartsdag rond 20:00 uur vond er een ernstig eenzijdig ongeval plaats met een quad op de Ir. W.I.C. van Veelenweg in Gasselternijveen. Hierbij raakten twee personen gewond waarvan één ernstig.

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel medisch Team (MMT) is geland voor de hulpverlening. De politie doet nader onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Een deel van de N378 is afgesloten vanwege dit politieonderzoek.

Update

Hulpverlening mocht helaas niet meer baten voor een 28-jarige man uit gemeente Aa en Hunze. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

112 Gasselternijveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gasselternijveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Gasselternijveen. Alle 112 alarmeringen uit Gasselternijveen kan je live volgen via 112 meldingen Gasselternijveen.

Locatie

112 Melding

20:38:17 18-05-23 Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 1 Gasselternijveen Ir. W.I.C. van Veelenweg Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.