Logo 112Drenthe

Fietsendiefstal
Redactie misdaad 0 reactie(s) do 07 juli 2022, 17:04

Fietsendief opgepakt in Assen, politie zoekt bejaard slachtoffer

ASSEN – De politie heeft, vandaag omstreeks 11:50 uur, op het Veemarktplein in Assen een man aanhouden op verdenking van fietsendiefstal. De 29-jarige inwoner van Assen, kon worden aangehouden na een melding van een oplettende burger.

De politie verdenkt deze man er ook van, op woensdagochtend 6 juli tussen 10:40 en 11:00 uur, een fiets te hebben gestolen aan de Brink in Assen. Van deze fietsendiefstal is echter nog geen aangifte gedaan. De eigenaar van deze gestolen fiets is een man van tussen de 70 en 80 jaar oud. Daarnaast droeg de man een bril. De fiets die gisteren werd gestolen was een mat-bronzen fiets met een legergroene fietstas.

Bent u of kent u deze man dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844.

Bewaakte stalling

Voorkom dat je slachtoffer wordt van fietsendiefstal en stal je fiets in de gratis bewaakte stalling in het centrum van Assen aan de Minervalaan!

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.