Logo 112Drenthe

Fietser (83) zwaargewond bij ongeval in Emmen
Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 27 juli 2022, 12:14

Fietser (83) zwaargewond bij ongeval in Emmen

Laatst bijgewerkt: woensdag 27 jul 2022 om 17:28 uur

EMMEN – Vandaag, omstreeks 10:55 uur heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden nabij de kruising Prinsenlaan / Boslaan / Dennenlaan in Emmen. Bij de aanrijding zijn een fietser en een auto betrokken. De fietser raakte zwaargewond.

Politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) zijn ter plaatse geweest voor de hulpverlening.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Bij het ongeval is een 83-jarige man uit Emmen zwaargewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding gaat door. De politie heeft getuigen gesproken en doet sporenonderzoek.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.