Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 21 juni 2023, 22:43

Gewonde bij steekpartij in pand Assen

Laatst bijgewerkt: donderdag 22 jun 2023 om 04:04 uur

ASSEN – Woensdagavond heeft een steekpartij plaatsgevonden in een pand aan de Ketellapperstraat in Assen. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse.

Wat zich binnen heeft afgespeeld is niet bekend. Eén persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Update

Hoe de man gewond is geraakt, is nog niet duidelijk. In eerste instantie kwam een melding van een steekpartij, maar dit bleek niet het geval te zijn. Ook over de aanleiding is nog niets bekend, daar doet de politie onderzoek naar.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

112 Melding

22:14:51 21-06-23 Veiligheid en openbare orde/Geweld/Steekpartij prio 1 Assen Ketellapperstraat Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.