Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:12:22 (bnn-01) Br Overige Geb. Faber Pallets Bv Hoofdvaartsweg Assen 038265 038293 038231 Prio Hoog Eenheid | Chauffeurs B Brandweer Assen Drenthe
vrijdag 26 februari 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 25|02

EMMEN - Aan de Nijbracht in Emmen is donderdagmiddag een ongeluk gebeurd. Het lijkt er op dat twee scooters met elkaar in botsing zijn gekomen. In ieder geval één van de scooterrijders is hierbij gewond geraakt.

 

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen waaronder de brandweer van Emmen. Ook een Mobiel Medisch Team is per traumahelikopter aanvliegend.

GISTEREN 25|02

COEVORDEN - Op de Van Heutszsingel in Coevorden is donderdagmiddag een vrouw op haar fiets aangereden door een auto. Ze werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek.

WOENSDAG 24|02

EERSTE EXLOËRMOND - In Eerste Exloërmond zijn woensdag 24 februari een auto en een tractor met elkaar in botsing gekomen. Een persoon raakte hierbij gewond. Het ongeluk gebeurde toen de bestuurder van de personenauto de tractor wilde inhalen, meldt politie ter plaatse. Op hetzelfde moment sloeg de tractor af, met de botsing tot gevolg.


De bestuurder van de tractor heeft niets overgehouden aan het ongeluk en kon doorrijden naar de boerderij. De bestuurder en bijrijder van de auto zijn op verwondingen gecontroleerd door aanwezig ambulancepersoneel en de bijrijder is overgebracht naar ...

1/1

DINSDAG 23|02

COEVORDEN - Dinsdagmiddag 23 februari heeft een een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de N863, Weijerswold Europaweg in Coevorden. Het betreft een aanrijding tussen een auto en twee kinderen.

 

Vier ambulances en de brandweer kwamen na het ongeval ter plekke. Tevens werden twee traumahelikopters opgeroepen, maar hulp aan de slachtoffers mocht niet meer baten. De twee meisjes zijn ter plaatse overleden aan hun verwondingen. De weg is momenteel in beide richtingen afgesloten voor onderzoek.

DINSDAG 23|02

ASSEN - In de Peelerhof aan de Walakker in Assen woedde dinsdagmiddag een keukenbrand door een vergeten pannetje op het vuur. De derde etage van De Peelerhof werd vanwege de brand ontruimd.

 

Brandweer en meerdere ambulances kwamen ter plaatse en twee bewoners moesten mee naar het ziekenhuis.

WOENSDAG 24|02

NEDERLAND - De huidige lockdown en de avondklok blijven tenminste tot en met 15 maart van kracht. Maar het kabinet heeft op 23 februari een aantal versoepelingen aangekondigd.

 

Samenvatting van de versoepelingen

  • de middelbare scholen en het mbo gaan vanaf 1 maart deels weer open
  • vanaf 3 maart:
    • mogen jongeren tot en met 26 jaar weer samen buiten sporten op sportaccommodaties;
    • mogen contactberoepen weer uitgeoefend worden;
    • mag de detailhandel open voor winkelen op afspraak.

ZONDAG 14|02

NEDERLAND - Weggebruikers krijgen maandagochtend in heel Nederland te maken met verraderlijke gladheid op uitgebreide schaal als gevolg van ijzel. Om die reden heeft het KNMI code rood afgegeven.

 

Alle niet strikt noodzakelijke reizen worden afgeraden. In het hele land, en dan met name op lokale wegen, is aanhoudende gladheid mogelijk door sneeuwresten.

 

Alle test- en vaccinatielocaties zijn tot 12.00 uur gesloten.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
DRENTHE 24Webvertising