Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:39:16 (bnn-04) Br Wegvervoer (personenauto) Ds. Germsweg Veenhuizen 038035 Prio Hoog Eenheid | Veenhuizen - Blusgroep Brandweer Noordenveld...
dinsdag 26 mei 2020

1/1
TOP NIEUWS

ZONDAG 24|05

RODEN - In de nacht van zaterdag op zondag 24 mei werd in Roden een 52 jarige man aangehouden op verdenking van diefstal van goederen.

 

Tijdens zijn aanhouding bleek dat hij meerdere laptops in zijn bezit had. Deze waren weggenomen vanaf het brengstation van de gemeente Noordenveld in Roden.

ZONDAG 24|05

AMEN - Op een boerencamping Het Amerveld in Amen is in de nacht van zaterdag op zondag 24 mei brand ontstaan. Al snel werd door de hulpdiensten opgeschaald naar 'grote brand', meerdere brandweerkorpsen uit de omgeving zijn daarom opgeroepen o.a. uit Rolde, Borger, Beilen, Assen en Vries om de brand te blussen.

 

Inmiddels is het vuur onder controle. De brand woedde in het dak van een gebouw bij de camping, die ligt aan de weg Amen in het dorp. Volgens de VRD zou de brand ontstaan zijn door bliksem inslag.

ZATERDAG 23|05

EMMEN - Zaterdagavond 23 mei rond half negen is er een waterleiding breuk ontstaan aan de Laan van het Kwekebos in Emmen. Wat daar de oorzaak van is geweest moet onderzocht worden door Waterleiding Maatschappij Drenthe (WMD).

 

De hele straat stond vol water en ligt vol modder. Er was zelf een bestelbus weggezakt op een parkeerplaats. De politie heeft de straat afgezet

VRIJDAG 22|05

COEVORDEN - Een verwarde man heeft vrijdagavond met een vuurwapen schoten gelost vanaf het balkon van een woning aan de Rembrandtlaan in Coevorden.

 

Ooggetuigen melden dat de man ook met het vuurwapen heeft staan zwaaien en een honkbalknuppel. De politie heeft de omgeving afgezet en is een zoektocht naar de verdachte begonnen. Een speurtocht naar hulzen heeft inmiddels één huls opgeleverd.

VRIJDAG 22|05

HOOGHALEN - Bij een aanrijding op een overweg aan de Beilerweg in Hooghalen tussen een personentrein een tractor bij Hooghalen is vrijdagmiddag 22 mei een 58 jarige machinist uit Hardenberg om het leven gekomen. Bij het ongeval in Hooghalen zijn 54 mensen betrokken geraakt. Zij zijn allen ter plekke nagekeken door medische hulpverleners. Twee inzittenden van de trein zijn met naar wat het lijkt met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De machinist van de trein, een 58-jarige man uit Hardenberg is door het ongeval beklemd geraakt en direct komen te overlijden. De ...

ZATERDAG 09|05

VEENOORD - Op vrijdag 8 mei, omstreeks 20.15 uur heeft er op de Boerdijk in Veenoord een aanrijding plaats gevonden. Graag zou de politie in contact komen met de bestuurder van een Mercedes welke mogelijk getuige is geweest van de aanrijding. Uiteraard komt de politie ook graag in contact met andere personen die mogelijk het een en ander gezien hebben.

 

U kunt contact via telefoonnummer 0900-8844. Reg.nr. 2020119963.

 

Zie ook:

...

WOENSDAG 06|05

Met het codewoord 'masker 19' kunnen slachtoffers van huiselijk geweld vanaf 1 mei bij de apotheek een melding doen van huiselijk geweld. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming en apothekersorganisatie KNMP hebben afgesproken om met deze nieuwe mogelijkheid het melden van huiselijk geweld laagdrempeliger te maken. Als een slachtoffer de woorden 'masker 19' uitspreekt, weet de apotheker dat de klant een melding wil doen van huiselijk geweld. Daarop wordt Veilig Thuis gewaarschuwd. Het codewoord biedt zo uitkomst voor ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  5244
52%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

25%
  Veel te laag!

DRENTHE 24Webvertising