Logo 112Drenthe

Jonge vrouw op scooter zwaargewond bij botsing tegen boom in Gieten
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 12 augustus 2022, 22:56

Jonge vrouw op scooter zwaargewond bij botsing tegen boom in Gieten

GIETEN – Vrijdagavond 12 augustus is een jonge vrouw op een scooter zwaargewond geraakt nadat ze tegen een boom reed. Dit gebeurde volgens P2000 omstreeks 20:55 uur aan de Staatbos in Gieten. Naast ambulances en politie werd het Mobiel Medisch Team (MMT) per traumahelikopter ingevlogen.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Langs de weg die door het bos loopt was een jonge vrouw op een scooter frontaal tegen een boom gereden. Zij raakte daarbij zwaargewond. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

De hulpdiensten zijn lang bezig geweest met het stabiliseren van het slachtoffer. Uiteindelijk werd ze met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht onder begeleiding van de trauma arts.

112 Gieten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gieten lees je in onze categorie 112 Nieuws Gieten. Alle 112 alarmeringen uit Gieten kan je live volgen via 112 meldingen Gieten.

Video

Locatie

112 Melding

20:55:14 12-08-22 Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 1 Gieten Staatsbos Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.