Logo 112Drenthe

Kapsalon in het centrum van Rolde verwoest door brand
Redactie brand 0 reactie(s) wo 06 juli 2022, 3:22

Kapsalon in het centrum van Rolde verwoest door brand

ROLDE – In het centrum van Rolde aan de Middenstraat is dinsdagavond een kapsalon door brand verwoest. Volgens 112Meldingen werden de hulpdiensten omstreeks 19:30 uur opgeroepen.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Aan de brand ging een harde knal vooraf. Meerdere brandweerkorpsen uit de omgeving waren gealarmeerd voor de bestrijding van de brand.

Iets na 21.30 werd het sein brand meester gegeven. De brand bleek te woeden in het dak en ging gepaard met flinke rookontwikkeling. Ook de naastgelegen panden van een Chinees restaurant en de Coop raakten daardoor beschadigd. Niemand raakte gewond bij de brand.

112 Rolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Rolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Rolde. Alle 112 alarmeringen uit Rolde kan je live volgen via 112 meldingen Rolde.

Video

https://youtu.be/VK1dXXLT6Ng

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.