Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 07 april 2023, 19:47

Kind naar het ziekenhuis na val uit speeltoestel in Hoogeveen

HOOGEVEEN – Bij OBS De Schuthoek aan de Booyenverlaat in Hoogeveen werd vrijdagavond de hulp ingeroepen van de ambulance en politie. Op het speelterrein is een kind uit een speeltoestel gevallen.

Het jongetje is overgedragen aan het ambulance personeel. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend. Na een eerste controle is het jongetje overgebracht naar ziekenhuis in Zwolle.

112 Hoogeveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Hoogeveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoogeveen. Alle 112 alarmeringen uit Hoogeveen kan je live volgen via 112 meldingen Hoogeveen.

Locatie

112 Melding

19:03:54 07-04-23 P 1 BNN-02 Bijstand OBS De Schuthoek Booyenverlaat Hoogeveen 038931 Blusgroep A Brandweer Hoogeveen Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.