Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 18 juli 2023, 17:12

Man (23) uit Emmen aangehouden voor betrokkenheid bij explosie restaurant Kolhoopstraat

EMMEN – De politie heeft op dinsdag 18 juli een 23-jarige man uit Emmen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het veroorzaken van een explosie bij een restaurant aan de Kolhoopstraat in Emmen op 30 oktober vorig jaar.

De man zit vast en hij zal worden gehoord over zijn mogelijke betrokkenheid bij de explosie aan de Kolhoopstraat. Eerder al zijn er doorzoekingen geweest in twee panden in Emmen. Hierbij zijn meerdere goederen in beslag genomen.

Aanzienlijke schade

Op 20 oktober vond er bij het restaurant aan de Kolhoopstraat in Emmen rond 04:00 uur een zware explosie plaats. Het zou gaan om een zogeheten shell en dat is zeer zwaar vuurwerk. De schade in en aan het pand bleek aanzienlijk. Op het moment van de explosie was er niemand in het pand of directe omgeving aanwezig. Er zijn dan ook geen gewonden gevallen. Als er wel personen aanwezig geweest waren, had het heel anders af kunnen lopen.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.