Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 15 mei 2023, 17:15

Man bedreigd in eigen woning aan de Hoofdstraat in Emmen door onbekenden

EMMEN – De politie doet onderzoek naar een incident waarbij een man in zijn eigen woning wordt bedreigd door twee verdachten. Dit vond plaats op zondagavond 14 mei rond 22.30 uur. De verdachten wisten hierbij te ontkomen. De politie komt graag in contact met getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over de vluchtroute van de verdachten.

Gisteravond kreeg de politie rond 22.30 uur melding van een verdachte situatie aan de Hoofdstraat in Emmen.

Intimidatie en bedreiging bewoner

De bewoner heeft een afspraak met een man die hij rond 21.00 uur in zijn woning binnen laat. Het gaat om een witte man van 30 à 35 jaar oud die met een Belgisch accent spreekt. Ook had hij een ringbaard. Na enige tijd, ongeveer een uur, verlaat de man de woning om naar eigen zeggen iets uit zijn auto te pakken. Vervolgens komt hij kort daarna terug samen met een andere man. Ze intimideren en bedreigen de bewoner, die van zich af weet te slaan. De mannen vluchten via de brandtrap van het flatgebouw en de bewoner schakelt meteen de politie in.

Verdachten ontkomen

Het is nog onduidelijk wat de intenties zijn geweest van de mannen. Ook is het niet duidelijk hoe en in welke richting zij gevlucht zijn. Toch hopen we dat er mensen zijn die deze mannen hebben weg zien rennen. Met name dat Belgische accent kan een opvallend kenmerk zijn, mogelijk dat het iemand is opgevallen. Daarnaast weten we dus dat diezelfde verdachte een witte man van 30 à 35 jaar oud is die een ringbaard heeft.

Meer informatie

Heeft u informatie die kan bijdragen aan het onderzoek? Woont u in de Hoofdstraat en beschikt u over een deurbelcamera die de verdachten mogelijk heeft vastgelegd? Neem dan contact op via 0900 – 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.