Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 20 oktober 2022, 12:01

Man in Emmen crasht met gestolen auto tegen stadsbus

Laatst bijgewerkt: vrijdag 21 okt 2022 om 16:09 uur

EMMEN – Op de Jules Verneweg in Emmen deed zich donderdagmorgen een aanrijding voor tussen een stadsbus en een personen auto. De auto was net daarvoor gestolen bij bij een autobedrijf aan de Jules Verneweg. Niemand raakte bij het ongeval gewond.

De bestuurder van de auto, een 29-jarige man uit Emmen, is aangehouden. Hij is, na controle in de ambulance, naar het politiebureau over gebracht. Hij weigerde in eerste instantie mee te werken aan een alcohol- en drugsonderzoek, maar stemde later toch in met een bloedproef. Deze heeft de GGD arts afgenomen. Hij was echter niet in staat om fatsoenlijk een verklaring af te leggen. Dit is de reden dat hij overgebracht is naar het arrestantencomplex in Assen.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

112 Melding

11:46:11 20-10-22 Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 1 Emmen Autobedrijf Twins Jules Verneweg Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.