Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) za 11 juni 2022, 10:34

Man neergestoken in woning Assen, verdachte aangehouden

Laatst bijgewerkt: zaterdag 11 jun 2022 om 16:38 uur

ASSEN – Zaterdagochtend 11 juni 2022 heeft er in een woning aan het Van Swinderenhof in Assen een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon gewond. De politie is direct een onderzoek gestart en er is een verdachte aangehouden.

Omstreeks 5:10 uur kreeg de politie de melding van een steekincident. De ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) werden opgeroepen voor medische hulpverlening. Toen de agenten op de plaats van het incident aankwamen troffen zij daar het gewonde slachtoffer aan in een woning. Het gaat om een 27-jarige man uit Assen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Onderzoek gestart

De politie startte direct een onderzoek en er is met meerdere getuigen gesproken. De politie heeft direct een 33-jarige man uit Beilen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit steekincident. Nader onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies aan het Van Swinderenhof heeft afgespeeld en wat de aanleiding is geweest voor dit steekincident. De verdachte zal vandaag worden gehoord.

Getuigen gezocht

Hebt u meer informatie over dit incident of over wat er zich daarvoor heeft afgespeeld? Deel dit met de politie. Ook eventuele camerabeelden waar dit incident op is te zien ontvangt de politie graag. Dit kunnen camerabeelden zijn van een mobiele telefoon, deurbel of een dashcam. Hebt u meer informatie? Bel dan 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.