Logo 112Drenthe

Redactie misdaad 0 reactie(s) za 29 april 2023, 19:15

Medewerker PostNL bedreigd met vuurwapen; politie haalt verdachte uit woning in Gieten

Laatst bijgewerkt: zaterdag 29 apr 2023 om 22:55 uur

GIETEN – Rond 14.00 uur zaterdagmiddag werd een medewerker van PostNL en een inwoner van Gieten bedreigd met een vuurwapen of wat daar sterk op leek (nep).

De medewerker van PostNL stond geparkeerd langs de stoep om even zijn papieren door te nemen. Hierop werd deze niet mis verstane taal door bonken op de ramen van bestelbus dat hij weg moest wezen en daar niet mocht staan door een bewoner.

De bestuurder reed hevig geschrokken naar zijn volgende adres en gaf zijn pakket af en vertelde de bewoner wat hem overkomen was. Dit zag de amokmaker waarop de man de straat overstak en in duidelijke taal de PostNL bezorger en de bewoner liet weten als dit weer gebeurd hen voor hun flikker zou schieten en toonde het pistool in zijn broekband. Waarop de man huiswaarts keerde.

Inmiddels was 112 gebeld nam de even later de politie strategische punt in. Het wachten was op een speciale eenheid. De speciale eenheid heeft de man naar buiten gepraat en is ter plaatse aangehouden en in de handboeien geslagen en overgebracht naar het cellencomplex van politiebureau in Assen. Hier zal de man gehoord worden door de Officier van Justitie.

112 Gieten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Gieten lees je in onze categorie 112 Nieuws Gieten. Alle 112 alarmeringen uit Gieten kan je live volgen via 112 meldingen Gieten.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.