Logo 112Drenthe

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op kruising in Pesse
Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 22 juni 2022, 15:03

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op kruising in Pesse

PESSE – Op de kruising Wijsterseweg / Oostering bij Pesse vond woensdagmiddag een ernstig ongeval plaats.
Brandweer, ambulance en politie werden opgeroepen voor hulpverlening. Ook werd het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen vanaf vliegveld Eelde met de helikopter.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Het betrof een aanrijding tussen een bestelbus en een personenauto. De bestelbus belandde na de aanrijding in de sloot. Eén van de bestuurders is inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis.

De bijrijder is even later uit het voertuig gehaald door de brandweer en overgedragen aan het ambulance personeel en nadien ook naar het ziekenhuis gebracht. In totaal raakten vier mensen gewond.

De exacte toedracht moet worden onderzocht door het forensisch team van de politie.

112 Pesse

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Pesse lees je in onze categorie 112 Nieuws Pesse. Alle 112 alarmeringen uit Pesse kan je live volgen via 112 meldingen Pesse.

Video

https://youtu.be/SyMWLj0I3UI

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.