Logo 112Drenthe

Redactie overig 0 reactie(s) za 06 mei 2023, 15:01

Motorrijder crasht tegen politiewagen tijdens achtervolging door Assen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 6 mei 2023 om 20:07 uur

ASSEN – Een achtervolging van een motorrijder is zaterdagmiddag in Assen geëindigd met een crash tegen een politiewagen.

De motorrijder negeerde een stop teken van de politie in Assen Oost. De politie zette een achtervolging in. Ter hoogte van het NS station kwam de motorrijder in botsing met een lantaarnpaal en een politiewagen en kwam hard ten val. Een ambulance is ter plaatse gekomen voor medische hulp.

Agenten wilden de motorrijder controleren omdat zij het vermoeden hadden dat hij geen geldig rijbewijs had. Dit bleek ook het geval. Ook gaf een blaastest aan dat de man onder invloed was. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen.

De motorrijder is aangehouden en hij zal na behandeling in het ziekenhuis worden verhoord. Het onderzoek naar de aanrijding wordt uitgevoerd door verkeersspecialisten van de politie.

De aangehouden motorrijder is een 28-jarige man uit Assen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.