Logo 112Drenthe

Redactie evenement 0 reactie(s) do 13 april 2023, 16:55

Nieuw Festival in Assen zoekt Jonge Choreografen

ASSEN – In het weekend van 15 en 16 juli organiseert Stichting Danshuis Noord voor de eerste keer Het Jonge Makers Festival voor choreografen in Assen. Tijdens dit nieuwe festival kunnen de choreografen tot 35 jaar zichzelf en hun werk laten zien aan een breed publiek.

In de theater ruimtes en dansstudio’s van Podium Zuidhaege zullen meerdere performances plaatsvinden, bieden de makers workshops aan en er is een deskundige jury die tijdens het festival prijzen mag uitreiken aan de meest talentvolle jonge dansmakers.. Publiek krijgt de mogelijkheid om een verscheidenheid aan voorstellingen te bezoeken, dansworkshops te volgen, mee te stemmen voor de publieksprijs én de prijsuitreiking bij te wonen op zondag avond.

Er zijn een paar plekjes vrij gekomen voor dansmakers binnen ons festival. Ben jij een jonge dansmaker/choreograaf? Heb jij een voorstelling in de maak of op de plank liggen? En zoek jij een speel locatie in Noord Nederland? Dan zoeken wij jou. Voorwaarden zijn dat je maximaal 35 oud bent, je stuk tussen de 15 en 45 minuten lang is en je dansers naar Assen kunnen komen afreizen. Er is een vergoeding aanwezig voor de optredens en workshops, tevens zijn er productieprijzen te winnen voor aanstormend talent. Meer informatie en contact: [email protected]

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.