Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 20 juni 2022, 12:42

Ouderen raken lichtgewond bij ongeval met touringcar in Fluitenberg

Laatst bijgewerkt: maandag 20 jun 2022 om 15:46 uur

FLUITENBERG – Maandag 20 juni rond 11:55 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een touringcar op de Fluitenbergseweg in Fluitenberg. Hierbij raakten meerdere personen gewond. Politie, brandweer, ambulance en het MMT werden opgeroepen voor de hulpverlening.

De bestuurster van de personenauto zat bekneld en de brandweer heeft haar bevrijd. In de touringcar zaten ongeveer 45 personen. Meerdere inzittenden raakten lichtgewond. Zij zijn gecontroleerd door de ambulance. Eén inzittende is overgebracht naar het ziekenhuis.

Voor alle betrokkenen wordt slachtofferhulp geregeld. De gemeente Hoogeveen heeft voor vervangend vervoer gezorgd om de inzittenden van de touringcar terug naar huis te brengen.

Dashcam

De bestuurster van de auto is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Hebt u informatie of dashcam beelden die van belang kunnen zijn in dit onderzoek? Informatie delen kan telefonisch via 0900-8844.

112 Fluitenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Fluitenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Fluitenberg. Alle 112 alarmeringen uit Fluitenberg kan je live volgen via 112 meldingen Fluitenberg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.