Logo 112Drenthe

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 07 september 2023, 18:28

Overstekende fietser aangereden op de Asserstraat in Rolde, traumaheli geland

ROLDE – Op de Asserstraat in Rolde is vanmiddag een fietser aangereden door een auto. Het slachtoffer probeerde volgens een omstander over te steken toen het misging.

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is geland ter assistentie. Ambulancemedewerkers hebben zich ontfermd over de fietser en hem meegenomen naar het ziekenhuis.

Hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn, is niet bekend. De twee inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

112 Rolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Rolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Rolde. Alle 112 alarmeringen uit Rolde kan je live volgen via 112 meldingen Rolde.

Locatie

112 Melding

17:27:10 07-09-23 Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 1 Rolde Asserstraat Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.