Logo 112Drenthe

Redactie overval 0 reactie(s) vr 20 oktober 2023, 6:23

Overvaller coffeeshop Meppel gaat er vandoor met inhoud kassa en hoeveelheid drugs

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 okt 2023 om 16:26 uur

MEPPEL – In een coffeeshop aan de Zuideinde heeft een overval plaatsgevonden. De verdachte kwam rond 21:20 uur op donderdag 19 oktober de coffeeshop binnen en bedreigde de verkoopster met een steekwapen.

De verdachte was in het donker gekleed, hield een sjaal voor zijn gezicht en droeg een donkere muts. Hij ging er met de inhoud van de kassa en een hoeveelheid drugs vandoor. Na de overval verliet de verdachte in alle rust de coffeeshop. In welke richting hij is vertrokken, is niet bekend. We hebben camerabeelden opgevraagd en deze worden onderzocht.

Heb jij iets gezien of gehoord? Laat het weten via 0900-8844. Meld je het liever anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Drenthe

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Drenthe
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.