Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:19:29 Uitruk Vervalt, Oorzaak:stoom, Bedankt Voor Uw Opkomst !!!!!! Oms Alarm Ap62... Prio Eenheid | Westerbork - Blusgroep A Brandweer Midden...
zaterdag 19 januari 2019
 
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|01

GIETEN - De politie is op zoek naar de eigenaar van de goederen op de foto. Deze goederen zijn aangetroffen op de Eexterweg in Gieten.

 

De politie heeft het vermoeden dat deze goederen van diefstal afkomstig zijn. Bent u of kent u de eigenaar van deze goederen, of hebt u informatie die verband houden met deze goederen? Neem dan contact op met de politie in Gieten via telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van BVH: 2019015168.

1/1

GISTEREN 18|01

ASSEN - Afgelopen week is er rondom het station in Assen, en op het traject Beilen - Groningen intensief gecontroleerd op overlast en overtredingen. Hierbij hebben het Politie Flex-Team, Politie Noord Drenthe, de NS, ProRail, Gemeente Assen en NS-Service en Veiligheid samengewerkt.

 

Verdeling personeel en taak:
NS: Twee medewerkers in uniform in combinatie met een koppel politie in burger die de intercity's tussen Assen en Groningen controleren. Twee medewerkers in uniform in combinatie met een koppel politie in burger die de stoptreinen tussen Assen en Beilen ...

1/1

GISTEREN 18|01

ASSEN - Op 16 januari werd er in Assen Oost een voertuig gecontroleerd door agenten. Toen de bestuurder van dit voertuig zijn raam opende bleek direct een heftige geur van softdrugs ruikbaar. Bij vordering tot de uitlevering van softdrugs gaf de bestuurder van het voertuig tientallen gripzakjes met daarin softdrugs aan de agenten.

 

Hierop werd de bestuurder aangehouden terzake handel in softdrugs, ook bleek dat de verdachte, na het afnemen van een speekseltest, onder invloed te zijn van verdovende middelen. Tijdens het verhoor gaf de verdachte aan dat er ook nog softdrugs in zijn ...

1/1

DONDERDAG 17|01

VALTHERMOND - In de nacht van woensdag 16 – op donderdag 17 januari 2019 heeft een diefstal van een bedrijfsauto plaatsgevonden. Het voertuig is tussen 19.30 uur en de volgende dag 8.00 uur van de parkeerplaats verdwenen.

 

De bedrijfsauto betreft een witte Mercedes-Benz, type V-klasse van het bouwjaar 2018. Het voertuig is voorzien van twee voordeuren, twee schuifdeuren en één achterklep. Verder heeft het voertuig een afneembare trekhaak.

 

Heeft u informatie over deze diefstal, of heeft u camerabeelden in- of rondom het Noorderdiep in Valthermond, dan komt de politie graag ...

1/1

MAANDAG 14|01

ASSEN - In verband met een vermissing vanaf maandagochtend circa 10:00 uur in de omgeving van Rolde en Assen wordt er verzocht om uit te kijken naar een blanke jongen met donkerbruin kort haar en een beginnend baardje. De persoon is 17 jaar oud en genaamd Rik.

 

Hij draagt een zwarte jas met capuchon, een grijze of zwarte spijkerbroek en zwarte Lacoste-schoenen. Rik heeft een rugzak bij zich, hij verplaatst zich mogelijk op een damesfiets met een witte voorband.

 

Mocht u hem aantreffen, neemt u dan alstublieft zo spoedig mogelijk contact op met de politie via ...

GISTEREN 18|01

EMMEN - In Emmen zijn er meerdere meldingen geweest dat er valse 50 en 20 euro bankbiljetten in omloop zijn. Dit gebeurt bij betalingen van bezorgdiensten, maar ook bij betalingen van bijv. marktplaatsaankopen. Achteraf bleek het bankbiljet vals te zijn.

 

Mocht u hiervan slachtoffer zijn of heeft u informatie voor ons die kan leiden naar de dader(s), bel dan met de politie via 0900-8844.

DONDERDAG 17|01

GRONINGEN - Een inwoonster van Groningen (29) is donderdag overleden na een ernstig verkeersongeval in haar woonplaats. De fietsster kwam op een rotonde aan de Vondellaan in botsing met een vrachtwagen bestuurd door een chauffeur uit Hoogeveen. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht waar ze kort daarna overleed.

 

De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. Wel duidelijk is dat de vrachtwagenchauffeur via de rotonde afsloeg van de Van Iddekingeweg naar de Vondellaan. Op en nabij de rotonde is sporenonderzoek gedaan. Ook is een verklaring ...

Agenda

Zaterdag 16 maart

10:00
Kootwijkerbroek

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 

Headlines