Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:10:38 (inci-02) Dienstverlening (meting: Koolmonoxide/co) Vorenwolde Ruinerwold 039033 Prio Middel Eenheid | Ruinerwold - TS 65-11 Brandweer De Wolden Drenthe
maandag 17 december 2018

WOENSDAG 28|06

Informatieavond motorcrossterrein Westerbork

WESTERBORK - MSV Motor Drenthe heeft bij de gemeente plannen kenbaar gemaakt voor het verruimen van de openingstijden van de crossbaan aan de Stukkenweg in Westerbork.

 

De bedoeling is twee uur per week langer open te zijn, voor de jeugdleden. Daarnaast wil de motorclub op jaarbasis enkele evenementen meer organiseren dan nu.

 

Er heeft hierover in april een informatieavond plaatsgevonden, maar de communicatie hierover is niet gelopen zoals had gemoeten, met een lage opkomst als gevolg. Daarom heeft de gemeente besloten nog een informatieavond te organiseren over dit onderwerp. Tijdens deze avond zal de motorclub uitleggen wat precies de bedoeling is en kunnen alle omwonenden en andere belangstellenden hun mening hierover kenbaar maken aan de gemeente.

 

De informatieavond vindt plaats op 5 juli 2017, in het gemeentehuis te Beilen, van 20.00u tot 21.30u.

 

Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met mw. T. van Hoek van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 94 09, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines