Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:10:38 (inci-02) Dienstverlening (meting: Koolmonoxide/co) Vorenwolde Ruinerwold 039033 Prio Middel Eenheid | Ruinerwold - TS 65-11 Brandweer De Wolden Drenthe
maandag 17 december 2018

DONDERDAG 07|12

Auto zwaar beschadigd na botsing met middengeleider

Door de omstandigheden, donker, stevige regenval en verlichting van tegenliggers zag de bestuurder de hindernis op de weg niet

HOOGEVEEN - Donderdag, aan het einde van de middag, is op de Notaris Mulderstraat in Hoogeveen, een personenauto over de stoepranden gereden, die als een middengeleider gelden tijdens de werkzaamheden bij en rond de nieuwe parkeergarage De Kaap.

 

De stoepranden liggen als een bak op de weg, niet opgevuld, geen verlichting en geen kleurmarkering. Door de omstandigheden, donker, stevige regenval en verlichting van tegenliggers zag de bestuurder de hindernis op de weg niet. Een verkeersbord in de eerste middengeleider werd platgereden en de auto denderde door over de stoepranden van de tweede bak met stoepranden.

 

De auto raakte zwaar beschadigd en onderdelen bleven achter. De bestuurder was ontdaan maar ongedeerd. Zijn auto moest worden afgesleept.

Foto's
1/2
Locatie
Video's

Headlines