Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:10:38 (inci-02) Dienstverlening (meting: Koolmonoxide/co) Vorenwolde Ruinerwold 039033 Prio Middel Eenheid | Ruinerwold - TS 65-11 Brandweer De Wolden Drenthe
maandag 17 december 2018

DINSDAG 17|07

Geparkeerde auto's zwemplas Gasselte blokkeren toegang hulpdiensten

De politie vraagt u om na te denken waar u parkeert

GASSELTE - Vandaag vindt er overleg plaats tussen de gemeente Aa en Hunze, Staatsbosbeheer en de politie over de situatie bij het Gasselterveld.

 

Afgelopen zondag was het daar zo druk dat de bezoekers hun auto op de Houtvester Jansenweg in Gasselte parkeerden om naar de zwemplas te gaan. Dit leverde problemen op en bij een calamiteit is het voor de hulpdiensten erg moeilijk om bij het incident te komen.

 

Gekeken wordt wat er op heel korte termijn gerealiseerd kan worden.

 

De politie vraagt u om na te denken waar u parkeert, het zal maar een familielid, vriend of kennis zijn die hulp nodig is en door de geparkeerde voertuigen de hulp te laat komt.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
A. Sanders zegt: spacer
Met grote verbazing gekeken toen ik mijn dochter wilde halen na het zwemmen en direct ook dacht: wanneer hier ook maar iets gebeurt zijn er grote problemen. Men parkeert maar her en der, je kunt er maar net tussendoor met de auto maar een ambulance o.i.d. gaat zeker niet lukken. Zolang men maar zo snel mogelijk bij de zwemplas is lijkt het wel........maar oh wee als hun zelf iets overkomt waarvoor eerste hulpdiensten zo snel mogelijk aanwezig moeten zijn....
doe er wat aan zou ik zeggen !!!
01-08-18 20:28
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines