Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:26:50 (inci-04) Oms Alarm Ap20 Drents Museum Brink Assen 038231 Prio Hoog Eenheid | TS 21-11 Brandweer Assen Drenthe
vrijdag 24 mei 2019

MAANDAG 26|11

Woninginbraken in Emmen

De politie is op zoek naar getuigen

EMMEN - Op zaterdag 24 november heeft er tussen 8.30 uur en 20.00 uur een woninginbraak aan de Boskamp in Emmen plaats gevonden. Aan de zijkant van de woning is een raam open gebroken. Er zijn verschillende laptops weggenomen.

 

Vermoedelijk rond 23.45 uur heeft er een woninginbraak aan de Oldengaarde in Emmen plaats gevonden. Door een getuige is een man, donker gekleed met een zwarte muts en rugtas gezien. Deze reed op de fiets en kwam bij de betreffende woning weg. Deze man fietste in de richting van de Landschaplaan.


Heeft u afgelopen zaterdag rond 23.45 uur in de buurt van de Oldengaarde en Landschaplaan iets verdachts gezien of kunt u meer vertellen over bovenstaand persoon, dan hoort de politie dit graag. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie