Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:26:50 (inci-04) Oms Alarm Ap20 Drents Museum Brink Assen 038231 Prio Hoog Eenheid | TS 21-11 Brandweer Assen Drenthe
vrijdag 24 mei 2019

MAANDAG 03|12

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Drenthe

Advertorial

Er zijn steeds meer mensen die kunststof kozijnen laten plaatsen in Drenthe. En dat is niet voor niets! Met kunststof kozijnen profiteert u namelijk van veel voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen graag even voor u op een rijtje.

 

Goede isolatie

Kunststof kozijnen staan bekend om hun uitstekende isolerende werking. Zeker in combinatie met kwalitatief glas, zoals HR++ dubbel glas, zorgen kunststof kozijnen ervoor dat de warmte in de winter lekker binnenblijft. U hoeft niet langer bang te zijn voor tocht en kieren, én, ook niet onbelangrijk, dat merkt u ook aan uw energierekening. Als er minder warmte verloren gaat, hoeft u namelijk minder te stoken. Dat betekent minder CO2-uitstoot voor het milieu en een lagere energierekening voor u. Wat een verschil met houten kozijnen! Uw investering verdient u in een mum van tijd weer terug.

 

Duurzaam

Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Sneeuw en regen maken geen schijn van kans. Zelfs de felle winterzon heeft geen negatieve effecten. Het duurzame karakter van kunststof kozijnen zorgt ervoor dat de kleur en houdbaarheid van uw kozijnen onaangetast blijft. Ook voor krimpen of uitzetten, onder invloed van temperatuurschommelingen, hoeft u niet te vrezen. Geen kieren, geen barsten maar een leven lang plezier van kunststof kozijnen. 

 

Onderhoudsarm

Veel mensen zien op tegen het altijd terugkerende onderhoud van houten kozijnen. Met kunststof kozijnen is dat verleden tijd. Kunststof is nagenoeg onderhoudsvrij, waardoor de arbeidsintensieve schilderbeurt achterwege kan blijven. Dat bespaart u tijd en geld!

 

Inbraakwerend

Kunststof kozijnen zijn van buitenaf moeilijker open te krijgen dan houten kozijnen. Zeker wanneer het buiten eerder donker is, is het fijn om te weten dat inbrekers sneller voor houten kozijnen zullen kiezen waar ze gemakkelijker binnenkomen.

 

Kunststof kozijnen staan daarnaast voor een modern, eigentijds en energiezuinige woning, wat een eventuele verkoop van uw woning in de toekomst ten goede komt. Tel daarbij bovenstaande voordelen op en u weet zeker dat u geen spijt krijgt van uw investering. Ook al zijn uw houten kozijnen misschien nog niet aan vervanging toe, een investering in kunststof kozijnen is altijd het overwegen waard.

 

Neem voor meer informatie over de vele mogelijkheden van kunststof kozijnen contact op met een specialist als Jansma Burdaard. Op hun website JansmaBurdaard.nl ziet u vele voorbeelden van huizen waar zij met succes kunststof kozijnen geplaatst hebben in Drenthe. Vrijwel alles is mogelijk wat betreft kleur, maat en stijl, waardoor er voor ieder type huis een passende oplossing is!

Foto's
1/1