Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:17:12 Graag Telefonisch Contact I.v.m. Arbeidshygiene Prio Eenheid | Kazernealarm Brandweer Emmen Drenthe
zaterdag 20 juli 2019

WOENSDAG 26|12

Politie krijgt tijdens de kerst veel meldingen van woninginbraken

Met name in de kleine dorpen

DRENTHE - Gisteren op eerste kerstdag kreeg de politie erg veel meldingen van woninginbraken. Met name in de kleine dorpen. Vooral woningen waar het donker in de woning was, eenvoudige sloten hadden of deuren die niet goed waren afgesloten.

 

Voor een ieder is een woninginbraak ingrijpend: het gevoel dat een onbekende in huis is geweest en eigendommen heeft aangeraakt.

 

Ook vandaag op tweede kerstdag gaan veel mensen gezellig naar familie en/of vrienden. Laat u niet verrassen als u thuiskomt: sluit alle ramen en deuren goed af, zet uw buitenverlichting aan, laat meerdere lampen aan in de woning zodat deze bewoond lijkt.

 

Let op elkaar! Noaberschap komt in deze goed van pas. Ziet u iets verdachts? Noteer merk, type, kleur van voertuigen en als het kan een kenteken of probeer zo goed als mogelijk een signalement te onthouden: geslacht, postuur, lengte, opvallende lichaamseigenschappen, kleding, etc. Vertrouwt u het niet dan 112 bellen.

 

Is er bij u ingebroken? Ga als het kan niet naar binnen. Ga niet de hele woning door lopen. Laat uw spullen liggen. Loop niet door de tuin. Raak sporen niet aan.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie