Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:47:22 (inci-08) Ongeval Buiten (meting: Aardgas Lekkage) Oostereind Grolloo 038531 Prio Hoog Eenheid | Chauffeurs B Brandweer Assen Drenthe
zondag 18 augustus 2019

ZATERDAG 29|12

Diverse woningen ontruimd na plofkraak in Emmen

De EOD van defensie is onderweg naar Emmen

EMMEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 december heeft er aan het Valkenveld in Emmen een plofkraak voorgedaan bij een geldautomaat. Onduidelijk is of er buit is gemaakt.

 

Uit voorzorg werden diverse woningen ontruimd. De hulpdiensten hebben daarom opgeschaald naar grip 1. De EOD van defensie is onderweg naar Emmen. Deze speciale eenheid gaat de hulpdiensten helpen met onderzoek bij de geldautomaat. De ontruiming van diverse woningen is inmiddels in gang gezet.

 

De bewoners van de ontruimde woningen worden opgevangen in een kantine van een zorginstelling. Zodra de EOD is gearriveerd kan worden begonnen met het onderzoek.

 

Update

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is nog volop bezig met onderzoek poging plofkraak geldautomaat winkelcentrum Valkenveld in Emmen. De directe omgeving is nog afgesloten. Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie