Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:26:44 (inci-07) Dier Vast Op Hoogte (ass.: Rv) Hoofdkanaal Wz Emmer-compascuum 038650 Prio Eenheid | Kazernealarm Brandweer Emmen Drenthe
maandag 17 juni 2019

MAANDAG 28|01

Woninginbraken in Emmen

De politie zoekt mogelijke getuigen

EMMEN - Op zaterdag 26 januari zijn er twee woninginbraken in Emmen geweest.


De eerste vond tussen 14.30 uur en 19.00 uur plaats aan het Bargerholt. De dader(s) zijn via de Splitting door de bosjes de tuin ingelopen en hebben aan de achterzijde van de woning een scheufdeur open gebroken. Vermoedelijk zijn er sieraden in een kussensloop meegenomen.


Op diezelfde dag is daar in de buurt, aan de St. Gerardusstraat, tussen 16.00 uur en 02.00 uur een woninginbraak geweest. Het badkamerraam aan de zijkant van de woning is open gebroken. Er zijn manchetknopen weggenomen.


Heeft u camera's die vanuit uw woning een deel van de openbare weg filmen en heeft u zich bij de politie nog niet gemeld in verband 'camera in beeld' dan horen we dit ook graag.


De politie zoekt mogelijke getuigen die rond deze straten aan het eind van de middag of in de avond verdachte personen hebben zien lopen of verdachte voertuigen hebben zien staan. Ze horen dit graag via 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines