Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:26:44 (inci-07) Dier Vast Op Hoogte (ass.: Rv) Hoofdkanaal Wz Emmer-compascuum 038650 Prio Eenheid | Kazernealarm Brandweer Emmen Drenthe
maandag 17 juni 2019

DONDERDAG 28|02

Politiewagen in Valthermond botst tegen fietsenrek op de rijbaan

Getuigen hebben een tweetal jongeren gezien die het voorwerp op de weg hebben geplaatst

VALTHERMOND - Afgelopen nacht, 28 februari 2019, omstreeks 2.41 uur, heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een politievoertuig en een fietsenrek welke op de rijbaan was geplaatst. Deze aanrijding vond plaats op het Zuiderdiep , ter hoogte de kruising Wilhelminalaan, in Valthermond. Het dienstvoertuig was met spoed aanrijdend naar een melding en kon het obstakel niet op tijd ontwijken met een aanrijding tot gevolg. Getuigen hebben een tweetal jongeren gezien die het voorwerp op de weg hebben geplaatst. Het dienstvoertuig heeft aanzienlijke schade opgelopen. De agenten zijn ongedeerd gebleven.

 

Mocht u aanvullende informatie hebben, of bent u getuige van dit voorval geweest, dan komt de politie graag met u in contact. Dit mag via het algemene telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van 2019051770. Camerabeelden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines