Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:35:16 (inci-03) Dienstverlening (ass.: Afhijsen) Rolderdingspillaan Rolde 038434 Prio Middel Eenheid | Rolde - Blusgroep B Brandweer Aa & Hunze...
vrijdag 06 december 2019

ZATERDAG 07|09

Rondrit oldtimers vanwege 10 jaar Brandweermuseum Sappemeer

Dit jaar bestaat Brandweermuseum Sappemeer 10 jaar

HOOGEZAND - Dit jaar bestaat Brandweermuseum Sappemeer 10 jaar. Om dit te vieren was er een rondrit door de gemeente Hoogezand - Sappemeer met de aanwezige oldtimers. De oldtimers waren na de rondrit te bezichtigen aan de Vosholen in Sappemeer ter hoogte van de Kleinemeersterstraat. Er waren vele mooie en unieke voertuigen naar de jubileum dag gekomen.

 

Bezoekers informatie museum

 

Opening tijden

Elke dinsdagavond van 19:00 tot 21:00

2e zaterdag van de maand van 10:00 tot 16:00

 

Parkeren

Op het terrein van het museum is een ruime parkeerplaats waar u GRATIS kan parkeren

 

Bereikbaarheid

Het museum ligt vlak bij de A7. Vanuit WInschoten neem afslag 42 Sappemeer, onderaan de afslag links af de Noordbroeksterstraat op, T-splitsing links af de Noorderstraat op weg loopt over op de Vosholen weg volgen ongeveer 2,5 km dan rechtsaf Kleinemeersterstraat links het museum.

Vanuit Groningen neem afslag 42 Sappemeer, onderaan de afslag rechts af de Noordbroeksterstraat op, T-splitsing links af de Noorderstraat op weg loopt over op de Vosholen weg volgen ongeveer 2,5 km dan rechtsaf Kleinemeersterstraat links het museum.

 

Geen vervoer vanaf het trein station of bushalte in Hoogezand Sappemeer? Bel dan het museum op telefoonnummer 0651826079 en wij halen u kosteloos op met een oude brandweerauto.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines