Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:44:58 Inzet Vervalt Oms Brandmelding Zorglandgoed Hoeve Loevestein Bv N858 - Norgerweg... Prio Eenheid | Vries - Blusgroep A Brandweer Tynaarlo Drenthe
dinsdag 14 juli 2020

DONDERDAG 03|10

Politie doet inval bij twee jongeren na dreiging met vuurwapen op social media

Het arrestatieteam van de politie heeft op twee locaties (Hoogeveen en Emmen) aanhoudingen en doorzoekingen verricht

EMMEN / HOOGEVEEN - Naar aanleiding van een verontrustende melding die binnen kwam bij de politie, zijn maandag 30 september 2019 twee minderjarige verdachten aangehouden in Emmen en Hoogeveen.


Maandagmorgen kreeg de politie een melding dat er via social media gedreigd werd met het plegen van een misdrijf met hoogstwaarschijnlijk een vuurwapen. Dit bericht was aanleiding genoeg om direct de melding hoog op te pakken. Er is achterhaald wie er achter het social media account zat. Hierdoor werd duidelijk dat er nog een persoon bij betrokken was.


Het arrestatieteam van de politie heeft op twee locaties (Hoogeveen en Emmen) aanhoudingen en doorzoekingen verricht. Bij één van de personen is in de woning een nepvuurwapen aangetroffen.


Dit soort verontrustende meldingen, ook via social media, pakt de politie altijd serieus op. Houd er rekening mee wat voor impact jouw bericht kan hebben. De politie zal bij dergelijke meldingen namelijk altijd handelen alsof het om een echt vuurwapen gaat.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant